Om Lokalområdet

Ikke langt fra det pulserende og hektiske København, ligger Københavns nye grønne forhave - Ørestad. Ørestad fremstår i dag som en selvstændig og attraktiv bydel der hastigt vokser og for hver dag der går, tager endnu mere form. I Ørestad arbejder der i dag mere end 10.000 mennesker, der bor ca. 9.500 mennesker, de fleste glade børnefamilier. Men også dem der bor alene, de unge uden børn, de ældre og de studerende bor og bruger i stor stil de mange gode tilbud i og omkring Ørestad.

Områdekort

Med kortet nedenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen til at trække rundt og panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug + (plus) og - (minus) for at zoome ind og ud.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen på kortet.

Street View (gadevisning)

Med Street View nedenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.